четвер, 22 лютого 2018 01:54

Тренер "Роми" прокоментував поразку в Харкові

Тренер "Роми" прокоментував поразку в Харкові
Ді Франческо: "Сьогодні на полі було дві "Роми". Фото: Eurosport

Головний тренер "Роми" Еусебіо Ді Франческо прокоментував поразку від "Шахтаря" (1:2) в першому матчі 1/8 финалу Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми не будемо захищати цей результат" - тренер "Шахтаря" про матч з "Ромою"

"Зрозуміло, що 1:2 - це не той результат, якого ми хотіли. Але давайте не забувати, що в першому таймі ми зіграли чудово. "Шахтар" - дуже хороша команда. Сьогодні все вирішили дрібниці.

Сьогодні на полі були дві "Роми". У першому таймі ми грали так, щоб створювати проблеми супернику, а в другому - лише оборонялися. Не знаю, чому так вийшло. Дуже прикро, що ми пропустили гол, коли м'яч знаходився в середині поля. Наші дуже досвідчені гравці зробили занадто багато дитячих помилок.

Моїй команді не вистачає вміння зберігати темп і показувати хороший результат, коли ми зазнаємо труднощів. Ми втратили концентрацію з раахунку 1:1. "Шахтар" - прекрасна команда. Ми зробимо все, щоб відігратися, але це буде дуже складно.

Мені здалося, що вони задовольнялися мінімальною перевагою в рахунку. Це наша головна помилка. Команда була недостатньо агресивною в атаці.

Ми знаємо, що нестача агресії - наша проблема. Ми не завершуємо атаки результативними ударами. Нам потрібно працювати над цим компонентом", - підкреслив тренер.

Матч-відповідь команд відбудеться 13 березня в Римі. Початок зустрічі о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Роми" прокоментував поразку в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути