Ексклюзиви
середа, 16 травня 2007 17:17

Тренер "Севільї" вважає, що шанси в фіналі кубка УЄФА рівні в обох команд

Напередодні фіналу Кубка УЄФА у Глазго, наставник "Севільї" Хуанде Рамос, 52 роки, дав прес-конференцію, та висловив свої думки щодо поєдинку із "Еспаньйолом", інформує Євроспорт.

- Це велика відповідальність захищати завойований трофей. Однак на нашу користь, говорить той факт, якщо ми уже раз перемогли у фіналі то маєм великий досвід. Звичайно прагнемо знову здобути Кубок УЄФА, оскільки це чудові відчуття. Та незважаючи на все, шанси обох команд на перемогу оцінюю як 50 на 50 - сказав тренер "Севільї".

"Севілья" дісталася фіналу вдруге поспіль. У минулому сезоні андалузці у вирішальному поєдинку не залишили шансів "Мідлсбро", здолавши англійців в Ейндховені з рахунком 4:0. В середу (21:45) севільці можуть повторити досягнення "Реала", який першим і поки єдиним в історії, - в 1985 і 1986 роках - завоював два Кубки УЄФА поспіль.

"Еспаньйол" напередодні фіналу живе іншими думками. Каталонці до цих пір не забули 1988 рік, коли, забезпечивши собі в ході першого фінального матчу проти "Баєра" гандикап в три голи, в результаті дозволили леверкузенцям зрівняти рахунок і вирвати перемогу в серії пенальті.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Севільї" вважає, що шанси в фіналі кубка УЄФА рівні в обох команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути