неділя, 24 серпня 2008 15:06

Тренер "Портсмута" хоче очолити олімпійську збірну Великої Британії

Тренер "Портсмута" Харрі Реднапп заявив, що він не проти очолити збірну Великобританії на Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні.

Наставник, який свого часу відмовився від запропонованої йому посади в збірній Англії, інформував про те, що його вкрай зацікавила можливість підготовки єдиної команди Об"єднаного Королівства, перш за все, через незвичність проекту.

Унікальність же полягає в тому, що МОК на відміну від ФІФА не дає незалежного статусу футбольним федераціям Шотландії, Уельсу і Північної Ірландії, і лише як господарка Олімпіади Великобританія отримає можливість заявити на футбольний турнір єдину команду.

Головним претендентом на посаду тренера збірної Туманного альбіону вважався шотландець Алекс Фергюсон, але він відразу ж дистанціювався від можливої пропозиції, заявивши, що на момент Олімпіади 2012 йому буде 70 років, а в цьому віці треба відпочивати, а не тренувати.

Харрі Реднапп навпаки повний ентузіазму і вважає, що за належної підготовки збірна Великобританії цілком може претендувати у себе на батьківщині на олімпійське золото.

"Спорт Украины"
Зараз ви читаєте новину «Тренер "Портсмута" хоче очолити олімпійську збірну Великої Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути