Ексклюзиви
середа, 09 квітня 2008 16:55

Тренер "Оттави" звинуватив "Піттсбург" в здачі гри з "Філадельфією"

Головний тренер "Оттави" Брайан Мюррей звинуватив "Піттсбург" в здачі останньої гри сезону з "Філадельфією", щоб не грати з "льотчиками" в першому раунді плей-офф.

- Я знаю, в чому справа: "Піттсбург" навмисно програв в останньому матчі "Філадельфії", щоб вийти на нас. Це було очевидно з першого вкидання! Їх можна зрозуміти, оскільки "пінгвінам" не подобається силовий стиль "Філлі", - заявив Мюррей, якому доведеться починати серію без травмованих нападників Даніеля Альфредссона і Майка Фішера.

Боси "Піттсбурга" відреагували на випад на подив спокійно:

- Мюррей має за спиною більше тисячі матчів в НХЛ як тренер і відмінно знає, як мотивувати свою команду. Це - один з таких способів.

У останньому матчі регулярного чемпіонату зустрічалися "Філадельфія" і "Піттсбург", причому гості вийшли на гру без капітана Кросбі і провели, напевно, свій гірший матч в сезоні. Досить сказати, що вони кинули по воротах суперника лише два десятки разів. У разі перемоги над "Філадельфією" "пінгвіни" зустрічалися б з найбільш силовою командою ліги і в першому раунді плей-офф. А так право потрапити в "філадельфійську м"ясорубку" "Піттсбург" поступився "Вашингтону".

"Чемпіонат.ру" 
Зараз ви читаєте новину «Тренер "Оттави" звинуватив "Піттсбург" в здачі гри з "Філадельфією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути