Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2008 17:12

Тренер "Ньюкасла" розповів про своє важке дитинство

Тимчасовий тренер "Ньюкасла" Джо Кіннер пояснив причини лайки у бік журналістів на прес-конференції, яка відбулася раніше цього місяця.

61-річний Кіннер вилаявся більше 50-ти разів. Свій вчинок він пояснив ВВС 5 Live: "Я виріс з такою мовою. Я не намагаюся зображати з себе когось іншого. Я виріс в квартирці в Уотфорді."

Футбольна Асоціація заявила, що Кіннер приніс свої вибачення і відбувся попередженням і повчанням більше подібного не повторювати.

Кіннер заявив, що був дуже засмучений тим, як повелися ЗМІ по відношенню до нього, і спрямував свою злість на журналістів, які, на його думку, намагалися його висміяти і принизити.

Колишній тренер "Вімблдону" додав: "Я з неповної сім"ї. Мій батько помер, коли я був ще дитиною і мати виховувала п"ятьох дітей в муніципальній квартирці.

За 10 років роботи у "Вімблдоні" я зустрічав дуже різних людей. Їм потрібно було багато чого пояснити і поставити на місце, а я не вмію говорити про речі інакше, ніж просту правду."

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Ньюкасла" розповів про своє важке дитинство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути