вівторок, 11 грудня 2007 15:47

Тренер "Локо" назвав Родольфо гастербайтером і спражньою сволотою

Головний тренер дублюючого складу московського "Локомотива" Рінат Білялетдінов, який на фініші сезону керував головною командою, висловив невдоволення відношенням до справи з боку деяких легіонерів.

- Мені вистачило чотирьох днів, щоб розібратися з цією комерційною зграєю, з гастарбайтерами Одемвінгіє і Родольфо.

Знаєте, мені дуже шкода, що зараз у команді немає ні Боса, ні Євсєєва, ні Лоськова. Вони б, не сумніваюся, швидко поставили на місце Одемвінгіє, якби виникла подібна ситуація. До слова, у Греції з нігерійцем хлопці теж хотіли з"ясувати відносини по-чоловічи, але мені вдалося стримати їх емоції. А як піднесли цю ситуацію в ЗМІ? Такий мерзотник, як Одемвінгіє, залишився в шоколаді, а я, людина, що віддала 30 років "Локомотивові", що відстоює честь клуба і країни, опинилася в г... Такі гравці, як Одемвінгіє, Родольфо - це сволоти, що заполонили наш футбол, і яким наплювати і на клуб і на країну!, - емоційно заявив Білялетдінов.

Билялетдинов планував випустити Одимвінгіє на заміну у матчі Кубка УЄФА проти грецького "Панатінаїкоса", але той відмовився виходити на поле, заявивщи, що краще посидить на трибуні. Не грав проти грецького клуба і колишній захисник київського "Динамо" Родольфо, який послався на травму, повідомляє www.champion.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Локо" назвав Родольфо гастербайтером і спражньою сволотою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути