Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 10:19

Тренер "Бешикташа" звільнив місце для Луческу

Тренер "Бешикташа" звільнив місце для Луческу

39-річний наставник "Бешикташа" вже надав керівництву свою заяву про відставку. Сьогодні Ертогрул Саглам провів прес-конференцію, на якій оголосив дійсну причину своєї відставки.

Його розсердило те, що тоді як він продовжував роботу, керівництво "Бешикташа" почало пошуки головного тренера: "Я не можу допустити, щоб тоді, коли я працюю головним тренером, на моє місце почали шукати когось. Мені в обличчя говорять про те, що вони не проводять переговори з іншим тренером. Але мені все відомо. В той час, коли ми були засмучені, я бачив людей з "Бешикташа", які раділи нашим поразкам".

Саглам відзначив, що в нинішньому сезоні "Бешикташу" під силу завоювати золоті медалі: "На даний момент команда займає 3-е місце, випереджаючи "Галатасарай" на 3, а "Фенербахче" на 8 очок. Ми можемо завоювати чемпіонський титул. У нас були плани на 2,5 роки, пов"язані з "Бешикташем". Під моїм керівництвом ця команда перемогла такі сильні клуби, як "Ліверпуль" і "Марсель". Більше всього я жалкую про програш "Металісту" і припинення нами боротьби в Кубку УЄФА".

Разом з Сагламом із командою вирішив попрощатися менеджер клубу Сінан Енгін. Проте про те, чи приймуть офіційні особи відставку головного тренера і менеджера, ще нічого не відомо. Відзначимо, що серед реальних кандидатів на пост Саглама, котрий тренує "Бешикташ" з літа минулого року, вказуються прізвища Мірчи Луческу, Станіслава Черчесова, Мустафи Денізлі та інших.

Sport.com.ua за матеріалами www.sport.apa.az

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Бешикташа" звільнив місце для Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути