четвер, 30 серпня 2007 11:08

Трапаттоні: пенальті був досить спірний

Головний тренер "Зальцбурга" після гри з "Шахтарем" засумнівався в правильності призначення пенальті в їх ворота, але визнав, що "гірники" у другому таймі виглядали краще за його команду, повідомляє "Терикон".

- Гра почалася дуже добре, але "Шахтар" дуже швидко зрівняв рахунок. У першому таймі ми не дозволяли господарям атакувати, і я був упевнений, що рахунок до кінця матчу не зміниться. Але "Шахтар" дуже сильно тиснув, грав швидко, принісши нам немало проблем. Хоча, якби не було пенальті, який виглядав досить спірно, все склалося б інакше. Але повинен визнати, що у другому таймі "Шахтар" все ж таки грав краще за нас. Ми припустилися кількох помилок. А хто їх робить, того карають. Я міг би зробити декілька замін, але у моєму розпорядженні були тільки форварди і півзахисники. Бажаю своєму друговi панові Луческу успіхів у Лізі чемпіонів, - сказав Трапаттоні.

Зараз ви читаєте новину «Трапаттоні: пенальті був досить спірний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути