середа, 14 травня 2008 13:29

Тотті як і раніше скептично оцінює шанси на чемпіонство

Капітан "Роми" Франческо Тотті давно не приховує своєї впевненості, що "Інтер" не поступиться Скудетто його команді. Не дивлячись на турнірну ситуацію перед останнім туром, думка Імператора залишилася незмінною.

"Звичайно, зараз у нас більше шансів стати чемпіоном, ніж було декілька турів тому, - каже Тотті. - Але відставання не має значення, "Рома" зберігала віру в перемогу, навіть коли перевага нері-адзуррі становила 11 очок. Я все ж таки вважаю, що "Інтер" обов"язково обіграє "Парму" у вирішальному матчі".

"Не знаю, хто сильніший - "Рома" чи "Інтер", адже нас розділяє всього одна нічия, проте впевнений, що наша команда демонструє найпривабливіший футбол в Італії і один з кращих в Європі. Але, на жаль, "Інтер" як і раніше перший. У разі перемоги нері-адзуррі, ми повинні віддати належне міланській команді", - підсумував символ і лідер римського клубу.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Тотті як і раніше скептично оцінює шанси на чемпіонство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути