четвер, 06 вересня 2007 15:28

Титульний бій між українськими боксерами може не відбутися

Чемпіон Європи (EBU) у надважкій вазі Володимир Вірчис заперечує інформацію щодо поєдинку проти свого співвітчизника Олександра Дмитренка, що володіє титулом WBO Inter-Continental в цій вазі, повідомляє sport.com.ua з посиланням на allboxing.

По словах Вірчиса, у нього існують зовсім інші домовленості з промоутером Клаусом-Петером Колем. Ще перед останнім захистом титулу проти італійця Паоло Відоца Володимира запевнили, що у разі перемоги він зможе розраховувати на титульний бій. Українець тоді переміг. І з того часу "Юніверсум" не міняв планів щодо наступних поєдинків боксера.

Тому вірогідність поєдинку Вірчис-Дмитренко досить невисока. А сам Владимир відноситься до такої перспективи скептично, і може пояснити її тільки деякими неспортивними чинниками.

- Я вважаю, що цей поєдинок з Олександром буде нецікавий, сказав Вірчис. - Як для мене. Компанія "Юніверсум" не хоче втрачати свої титули. Їм вигідно провести поєдинок між своїми боксерами. Все одно, хто виграє, програє, але титул залишиться в клубі. Думаю, це такий політичний крок.

Зараз ви читаєте новину «Титульний бій між українськими боксерами може не відбутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути