Ексклюзиви
пʼятниця, 25 липня 2008 15:24

Тисячі китайців побилися за останні квитки на Олімпіаду (ФОТО)
10

У Китаї почалися незначні сутички серед тих, хто стоїть в черзі за квитками на заходи Олімпіади-2008.

Фото Reuters, "Газета по-українськи"

У перший день вільного продажу квитків більше 30 тисяч людей вишикувалися у величезні черги. У одному з кіосків продажу відкрили додаткове віконце, що дозволило деяким фанатам проскочити першими. Це викликало гнів і роздратування тих, хто стояв у черзі більше доби, і сталися незначні сутички.

Саме сьогодні, за два тижні до відкриття Олімпіади, китайцям випав останній шанс отримати перепустку на Ігри.

Десятки тисяч жителів столиці Олімпіади-2008 провели безсонну ніч на вулиці, щоб придбати в п"ятницю квитки на олімпійські змагання.

Найбільше число потенційних глядачів ігор скупчилося біля центральної каси, в районі головних олімпійських об"єктів, а також біля спортивного комплексу Укесун, де під час Олімпіади пройдуть баскетбольні матчі.

За словами директора центру продажу при оргкомітеті пекінських Ігор Чжу Янь, цього разу для реалізації виділяються 820 тисяч квитків, що залишилися. Їх зможе придбати будь-хто в касах спортивних споруд у всіх містах, де проходитимуть змагання.

Під час попередніх трьох етапів квитки продавалися через спеціальну інтернет-сторінку, а також уповноважені для ведення подібних операцій відділення Банку Китаю. У цілому, як повідомлялося раніше, за весь час продажів повинно бути реалізовано близько 7 мільйонів квитків, з яких 75% призначено для Китаю.



Зараз ви читаєте новину «Тисячі китайців побилися за останні квитки на Олімпіаду (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути