Ексклюзиви
понеділок, 29 вересня 2008 16:50

Тимошенко розщедрилася та подарувала параолімпійцям грамоти

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко вручила параолімпійцам почесні грамоти Кабінету міністрів і грошові винагороди за призові місця на Параолімпіаді в Пекіні.

Офіційна церемонія вшановування призерів параолімпійської збірною України та їх тренерів відбулася сьогодні в Києві.

"Сьогодні я можу з гордістю сказати, що ви виправдали не тільки наші надії, але й показали найвищий клас", - сказала Тимошенко, звертаючись до спортсменів.

Прем"єр вважає, що підтримка параолімпійського руху дозволить поліпшити позицію України в світі. "Мені хотілося б, щоб ми не в якому випадку не зупиняли цю переможну ходу і далі, щоб все краще, що є в параолімпійському русі - кращі люди, кращі спортсмени, організатори, бази, де ви могли б тренуватися, щоб до наступних Параолімпійських ігор підсилити свої позиції", - додала прем"єр, яку цитує "УНІАН".

Тимошенко також підкреслила, що параолімпійці своїм успішним виступом на Паралімпіаді змогли згуртувати всі політичні сили в парламенті під час голосування законопроекту про зміни до бюджету на 2008 рік, відповідно до яких грошові винагороди призерів Параолімпійських ігор були прирівняні до розміру грошових винагород призерів Олімпійських ігор.

Як повідомляв Forum. національна збірна України здобула на Параолімпіаді 74 медалі - 24 золотих, 18 срібних і 32 бронзових. Україна зайняла 4 місце в неофіційному командному заліку.

"for-ua.com"

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розщедрилася та подарувала параолімпійцям грамоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути