Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 08:51

Терім молився, щоб дощ під час матчу закінчився

Головний тренер збірної Туреччини Фатіх Терім поділився своєю думкою про матч з національною командою Швейцарії (2:1).

- Це чудове відчуття. Гравці отримали перемогу, яка дуже допоможе розвинути їх упевненість у своїх силах. Я поздоровляю їх з прекрасною грою. Три очки дають нам великі надії перед останнім матчем в групі. Ми все ще на Євро, і це найважливіше. Вчора я сказав, що цим матчем чемпіонат Європи для нас починається. Швейцарію дуже важко обіграти, тому ця перемога була важлива. Ви самі чули, наскільки вона важлива і для вболівальників. Чесно кажучи, ми думали, що дощ зіграє нам на руку, проте ми не уявляли собі що з неба поллє так сильно. Так, я молився, щоб дощ закінчився, - проявляє емоції Терім.

- Семіх - один з важливих гравців в нашій команді. Кожного разу, коли він входить в гру, результат виходить хорошим. Ми зробили подвійну заміну, поступаючись в рахунку. Грати було нелегко, проте у результаті ці заміни спрацювали. Семіх - вроджений бомбардир, ми завжди чекаємо від нього результату. Тунджай Шанлі - теж важливий гравець, який вдруге за чотири дні провів 90 хвилин на важкому полі. Це показує, наскільки добре підготовлені гравці. Хакан Балта, Сервет Четін, Волкан Демірел - всі вони двічі зіграли по 90 хвилин. Вони проявили себе відмінно, - цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Терім молився, щоб дощ під час матчу закінчився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути