Ексклюзиви
четвер, 06 листопада 2008 15:53

Теніс. Українські тенісистки вдало грають на трьох різних турнірах

Українська тенісистка Юлія Бейгельзімер вийшла у другий раунд турніру ITF з призовим фондом 50 000$, який проходить в Ізмайнінзі, Німеччина, повідомляє "Сапронов-теніс" .

У стартовому матчі донеччанка обіграла другу ракетку турніру Івонн Мойсбергер з Австрії: 6:1, 7:6. Наступною суперницею Юлії стане Тетяна Малек з Німеччини.

Киянка Оксана Любцова вдало стартувала і в парному розряді. У матчі першого раунду українсько-російська пара Любцова/Первак обіграла швейцарсько-британський дует Боффа/Еліотт, посіяний під четвертим номером.

Українська тенісистка Ганна Ларкіна вийшла у чвертьфінал турніру ITF з призовим фондом 10 000$, який проходить у Тунісі.

У стартовому матчі тенісистка з Іллічівська обіграла п"яту ракетку турніру Фрацішку Клотц з Австрії: 5:7, 6:0, 6:1, а у другому раунді Ларкіна отримала впевнену перемогу над італійкою Крістіаною Маротта: 6:1, 6:2.

А в чвертьфіналі Ларкіна не залишила шансів другій ракетці турніру, гречанці Стаматії Фафаліу - 6:3 6:2. В півфіналі вона зіграє з італійкою Граціозо

Українська тенісистка Тетяна Арефьєва успішно подолала бар"єр першого раунду на турнірі ITF з призовим фондом 10 000$, який проходить у Сандерленді, Великобританія.

Киянка, посіяна на турнірі під 6 номером, у трьох сетах обіграла британську тенісистку Хелен Періш: 5:7, 6:3, 6:4.

Наступною суперницею Тетяни стане ще одна представниця Туманного Альбіону - Тара Мур.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Українські тенісистки вдало грають на трьох різних турнірах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути