Ексклюзиви
субота, 30 серпня 2008 15:14

Теніс. Керівники ATP внесли в чемпіонат кілька змін

Асоціація тенісистів-професіоналів анонсувала нові положення календаря ATP на 2009-2011 роки. Вже в наступному сезоні додасться турнір у Йоханнесбурзі. Це змагання стане частиною інших 62 турнірів в 31 країні світу.  

Крім того, зміни торкнуться призових. Їх сума збільшиться і з"явиться нова програма розподілу призових грошей. У календар будуть включені нові турніри, а розклад стане більш рівномірним для зручності гравців.

Всі зміни, на думку керівників ATP, зроблять тур ближче для уболівальників, оскільки вони засновані на дослідженнях інтересів більше 20 тисяч любителів тенісу по всьому світу. ATP піддасться найбільшій реструктуризації з 1990 року.  

У новому регламенті 20 турнірів отримають категорії 1000 і 500, а ще 41 увійде до класу турнірів 250.

Новий календар розрахований так, щоб важливі турніри були рівномірно розподілені по всьому сезону. Це дозволить всім провідним гравцям приїжджати на змагання, маючи можливість відпочинку перед відповідальними стартами. З дев"яти турнірів серії 1000 п"ять стануть сполученими з аналогічними змаганнями WTA з 2011 року.  

Для задоволення інтересів телеуболівальників буде створений спеціальний преміум-пакет, куди увійдуть 20 головних турнірів (категорій 500 і 1000, а також підсумковий чемпіонат). Цей пакет буде продаватися усім провідним телекомпаніям, повідомляє "championat.ru".

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Керівники ATP внесли в чемпіонат кілька змін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути