вівторок, 08 січня 2008 14:20

Тайсон збирається повернутися в бокс, щоб побити Холіфілда

Тайсон збирається повернутися в бокс, щоб побити Холіфілда
Легендарний суперважковаговик Майк Тайсон (50-6, 44 До) в інтерв"ю англомовному порталу BoxingTalk.Com заявив про своє бажання повернутися в кінці 2008 року на ринг, щоб провести третій поєдинок проти чотирикратного чемпіона світу Евандера Холіфілда (42-9-2, 27 До). Свій останній бій Тайсон провів в червні 2005 року, програвши технічним нокаутом в шостому раунді посередньому Кевіну Макбрайду.

В кінці листопада 2007 року Майк Тайсон, засуджений до 24 годин тюремного ув"язнення і трьом рокам випробувального терміну, вийшов на свободу з палаткової в"язниці Фінікса.

Tent City Jail - (тюрьма-палаточний містечко) виправна установа у Фініксе, побудована по розпорядженню місцевого шерифа Джо Арпайо на додаток до окружної в"язниці. У 1993 році в"язниця переповнилася, замість оголошення частковій амністії шериф вирішив побудувати наметове містечко для нових ув"язнених, розраховагне на 2 тисячі людей.

Спочатку Тайсона засудили до десяти діб в"язниці, а прокурори наполягали на тому, щоб колишній спортсмен опинився за гратами. Проте суддя Хелен Абрамс визнала можливим скоротити термін покарання і помістити спортсмена в палаткову в"язницю, враховуючи, що Тайсон розкаювався в своїх діях і під час суду пройшов спеціальний курс лікування від наркотичної залежності.

Джерело: "Fightnews.ru Интернет-журнал о боксе"
Зараз ви читаєте новину «Тайсон збирається повернутися в бокс, щоб побити Холіфілда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути