субота, 19 серпня 2017 11:09

Тайсон повернувся у бокс

Тайсон повернувся у бокс
Після повернення Майк Тайсон так і не отримав чемпіонського пояса. Фото: zastavki.com

19 серпня 1995 року Майк Тайсон повернувся у великий бокс і переміг маловідомого Пітера Макнілі. Преса назвала цей бій "поєдинком урагану з хвостиком віслюка".

У 1990 році непереможний Майк Тайсон закинув тренування і став зловживати алкоголем. Думав, що без проблем переможе Бастера Дугласа. Ставки на перемогу Бастера були 42 до 1. Але Тайсон програв. Ще через деякий час зґвалтував 18-річну "міс чорна Америка" Дезіре Вашингтон. Отримав шість років тюрми, з яких відсидів три.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко не забув включити брата до топ-5 боксерів в історії

У 1995 вирішив повернутися в бокс. Суперником вибрав маловідомого Пітера Макнілі. Бій зібрав $ 96 млн. Із них 63 – в Америці. Макнілі отримав за бій $ 500 тис. Протримався на ринзі 85 секунд. Майже $ 6 тис. за секунду.

Знаючи манеру Майка, Пітер відразу кинувся в атаку. У короткій рубці біля кутка рингу отримав правий боковий і впав на настил. Швидко піднявся і пробігся. Рефері спіймав його за руку й почав відлік. Потім була нова атака Макнілі. Обидва супротивники зійшлися на коротку дистанцію і намагалися влучити. В основному хибили. В середині раунду Тайсон аперкотом відправив Макнілі на підлогу. Той піднявся. Але з кута Пітера висипали секунданти й почали його умовляти відмовитися від бою. Зрештою суддя ухвалив рішення дискваліфікувати Макнілі.

Після повернення Майк так і не здобув чемпіонського поясу. У 1996 році він відкусив Евандеру Холіфілду частину вуха просто під час бою.

Зараз ви читаєте новину «Тайсон повернувся у бокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути