Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2007 14:09

Тайсон хоче визнати себе винним в зберіганні і вживанні кокаїну

У Верховному суді округу Марікопа (штат Арізона), 23 вересня, відбудеться засідання, на якому заплановано оформлення заяви всесвітньо відомого боксера Майка Тайсона про визнання себе винним в зберіганні наркотиків і водінні автомобіля в стані наркотичного сп"яніння, повідомила представник суду Карен Ерра.

У січні нинішнього року Тайсон заявив суду, що невинний. Після такої заяви перед колишнім абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі виникла загроза перебування за гратами строком від 27 місяців до семи з половиною років. У разі визнання провини покарання може бути пом"якшене, відзначає www.rus.newsru.ua.

- У будь-якому випадку, рішення залишається за обвинуваченим. Нам відомо, що у нього є намір відмовитися від своєї січневої заяви про невинність, але чи реалізує він його або передумає - ми не знаємо, - сказала Ерра.

Адвокат Тайсона Томас Марлоу поки не дає коментарів щодо планів свого підзахисного в цій справі.

Боксер був арештований 29 грудня 2006 року. Як заявив журналістам представник поліції Ларрі Хол, Тайсон від"їжджав на машині від нічного клубу в місті Скотсдейл в штаті Арізона і трохи не врізався в поліцейський автомобіль.

- Він поводився як не дуже твереза людина, але добровільно пройшов тест на вміст заборонених речовин в організмі, - сказав Хол.

За його словами, Тайсон був арештований після того, як були "виявлені інші ознаки нетверезого стану".

У рапорті, складеному офіцером, який проводив арешт, наголошувалося, що Тайсон визнав, що "вживав цього дня наркотик і розуміє, що має залежність". Пізніше в машині боксера поліцейські виявили кокаїн.

На початку лютого нинішнього року Майк Тайсон почав лікування від алкогольної і наркотичної залежності в лікувальному центрі Wonderland ("Країна чудес") в Голлівуді. Крім того, Тайсон став відвідувати амбулаторні заняття для залежних від алкоголю і наркотиків в передмісті Лос-Анджелеса.
Зараз ви читаєте новину «Тайсон хоче визнати себе винним в зберіганні і вживанні кокаїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути