вівторок, 05 червня 2007 15:35

Суркіс виграв парі в Лісткевича

 
 5 червня 2012 року у Варшаві розпочнеться фінальна частина чемпіонату Європи. Польське посольство з цього приводу влаштувало прийом.

Він почався з двадцятихвилинним запізненням - чекали прибуття президента Федерації футболу України Григорія Суркіса. Ще через десять хвилин у конференц-зал зайшов міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Віктор Корж, з"явився і шеф польської заявки Адам Олкович.

Суркіс впевнений, що Україна і Польща здатні провести Євро-2012 на найвищому рівні:

- Не для того ми отримували такий представницький футбольний турнір, щоб осоромитись перед футбольним світом. Тут все залежить тільки від всіх нас - потрібно лише за п"ять років

добре попрацювати. Цей час я би назвав "п"ятирічкою ренесансу". Відродження життя в країні всі ми відчуємо зовсім скоро.

Адам Олкович поділив час, який пройшов від подачі спільної українсько-польської заявки і власне вибору господарів Євро-2012 на два тайми:

- Перший ми вже виграли, обігнавши у виснажливому марафоні всіх суперників. Другий тайм лише розпочався і головним супротивником у ньому буде тільки час. УЄФА допоможе провести спектакль, а ми отримуємо сцену, яка, навіть, після закінчення чемпіонату Європи буде служить нам довгі роки.

Крім того, Олкович нагадав Григорію Суркісу, що президент Федерації футболу Польщі Міхал Лісткевич заклався з ним на пляшку шампанського:

- Ви тоді заявили, що переможете суперників за явною перевагою. Лісткевич у це не вірив. Обов"язково при зустрічі нагадаю йому про той випадок і попрошу, щоб перед вашим приїздом до Польщі Лісткевич поклав до холодильника пляшку найкращого шампанського.

Брифінг тривав півгодини. Після цього організатори запросили присутніх на фуршет.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс виграв парі в Лісткевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути