Ексклюзиви
понеділок, 19 серпня 2019 12:36

Суркіс розповів, чому звільнив Хацкевича

Суркіс розповів, чому звільнив Хацкевича

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в ефірі програми "Профутбол" на каналі "2 + 2" прокоментував звільнення Олександра Хацкевича.

"У нас з Хацкевич відбулася телефонна розмова. Я, природно, запропонував йому зустрітися, коли вляжуться емоції, тому що я всю ніч не спав. Поговоривши з ним, я йому сказав:" Олександре Миколайовичу, відпочивайте. Подумайте, які були допущені помилки. які були позитивні моменти. Ви - молода людина, вам ще працювати тренером, і якщо не в цій команді, то в інший ".

Результат залишається, гра забувається. У нас не було гри в останніх матчах, я підкреслюю, у нас не було і результату. Чому? Мені складно сказати. Вважаю, новий тренерський штаб все проаналізує, протестує футболістів. Природно, мене хвилює і дуже цікавить питання: чому ми провалили початок сезону? Адже були покладені великі надії. Потрібно, щоб була якість гри, якість футболу. Щоб коли нам потрапляють такі команди, як "Брюгге", щоб ми йшли не з валідолом на стадіон, а з радістю, що ми цю команду обіграємо. За рахунку 2: 1 у мене не було впевненості, що ми цю команду переможемо. Якщо була обрана неправильна тактика, неправильна стратегія цих двох матчів - то це питання вже до тренерського штабу. Тому, тренерський штаб сьогодні відпочиває, ловить рибу, а працюють інші люди, "- сказав Ігор Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс розповів, чому призначив тренером "Динамо" Михайличенка, а не Вернидуба

Наступний свій матч "Динамо" проведе 24 серпня, коли в рамках УПЛ в Києві прийме "Олімпік".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс розповів, чому звільнив Хацкевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути