четвер, 24 квітня 2008 14:44

Суркіс розкритикував ПФЛ за бездіяльність в проблемі договірних матчів

На черговому засіданні виконкому ФФУ, яке відбулося 23 квітня, її президент Григорій Суркіс серед інших підняв тему договірних матчів.

Недавно керівник клубу першої ліги "ПФК Александрія" Микола Лавренко заявив, що він знає, які поєдинки турніру вже "розписані" до останнього туру. Не менш гучною була заява генерального менеджера черкаського "Дніпра" В"ячеслава Заховайла про спробу підкупу його клубу з боку дніпродзержинської "Сталі".

Суркіс звинуватив керівництво ПФЛ в бездіяльності, оскільки воно не звернуло належної уваги на проблему скандального матчу "Дніпра" і "Сталі". В той же час ПФЛ заявила, що офіційна заява від Заховайла до них так і не надійшла і тренер черкаського клубу не зміг надати хоч якісь докази своїх слів.

У зв"язку з цим інцидентом виконавчого директора ПФЛ Анатолія Попова звинуватили в порушенні своїх повноважень і звернулися до центральної ради ПФЛ з рекомендацією розглянути питання його відповідності займаній посаді.

ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Суркіс розкритикував ПФЛ за бездіяльність в проблемі договірних матчів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути