четвер, 01 листопада 2007 08:49

Суркіс: "Динамо" не збирається вступати в G-14

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що команда поки не збирається вступати в G-14, інформує www.champion.com.ua.

- Днями до нас прийшло офіційне запрошення на конференцію G-14. Вона пройде в Брюсселі 13-14 листопада. Але ця пропозиція зроблена нам не вперше. Ще коли президентом "Динамо" був Григорій Суркіс, у 1999-му році нас кликали на установчу конференцію. Можу заявити, що ми займаємо вичікувальну позицію. На конференції, звичайно, "Динамо" буде представлено, але поки ми нікуди вступати не збираємося. Потрібно розуміти таку річ. Те, що дозволено грандам європейського футболу, що входить у цю групу, може негативно позначитися на інших, наприклад, "Динамо". Наскільки відомо, УЄФА займає стосовно G-14 жорстку позицію. А ми не хочемо ускладнень із союзом європейських футбольних асоціацій. Я не можу допустити, щоб переговори з G-14 позначилися негативно на тім же суддівстві матчів "Динамо" у Європі.

Не зовсім ясна і спортивна складового цього об"єднання. Не потрібно забувати, що G-14 існує вже багато років, а поки під її егідою не було проведено жодного матчу, - резюмував Суркіс.

 

Зараз ви читаєте новину «Суркіс: "Динамо" не збирається вступати в G-14». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути