Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2007 12:40

Суркіс не запрошував Дзаккероні

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс зробив на офіційному сайті клубу заяву, в якій спростував всі чутки про можливе призначення на пост головного тренера італійського фахівця Альберто Дзаккероні.

- Щоб не розбурхувати футбольну громадськість, хотів би відразу зробити офіційну заяву з приводу тих чуток, що з"явилися в Інтернеті: прихід в команду Вінченцо Пінколіні жодним чином не пов"язано з ім"ям Дзаккероні і його можливою, на думку журналістів, появою в "Динамо". В майбутньому можливе запрошення хорошого іноземного тренера - заперечувати не буду.

- Але зараз у нас є головний тренер, якому треба допомогти в керівництві командою. З цим і пов"язано запрошення саме іноземного фахівця. У команді треба впроваджувати європейський рівень управління, де були б чітко розподілені функції: тренер воротарів займався б тільки з воротарями, тренер по фізичній підготовці відповідав би виключно за фізпідготовку футболістів і т.д. У Динамо не може бути, щоб кожен працював сам на себе. В принципі, в управлінні команди є вже свій налаштований механізм. Його тільки треба направити в потрібному напрямі, дати йому поштовх. Звичайно, той же Пінколіні привнесе щось своє в тренерський процес. В принципі, для цього його і запрошували сюди. І подібні інновації тільки вітатимуться - головне, щоб вони пішли на користь", - мовиться в заяві.

Відмітимо, що прес - служба "Динамо" всіма можливими способами заперечувала переговори з Пінколіні. Але в результаті тренер підписав контракт з київським клубом. Так само ситуація може розвиватися з запрошенням італійського головного тренера.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс не запрошував Дзаккероні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути