Ексклюзиви
середа, 19 червня 2019 20:11

Суддя не зарахував жоден із голів Бразилії у ворота Венесуели

Суддя не зарахував жоден із голів Бразилії у ворота Венесуели
Бразилія лише раз програла Венесуелі

На Кубку Америці-2019 розпочався другий тур групового етапу і трапилася перша велика несподіванка турніру - якщо вважати поразку Аргентини від Колумбії і нічию Катару з Парагваєм не надто великими несподіванками. У ніч на середу господарі і головні фаворити турніру бразильці в Сальвадорі зіграли внічию 0:0 з Венесуелою, яку донедавна вважали найслабшою командою Південної Америки.

Бразильці мали велику перевагу щодо володіння м'ячем (майже 70%) і ударам (19-6), але у ворота за правилами влучили тільки раз. Ще тричі влучили не за правилами - всі 3 голи, що трапилися при цьому, арбітр матчу Хуліо Баскуньяна скасував. У першому таймі чилієць впорався сам (Фірміно фолив перед тим, як забити), а в другому йому двічі допоміг VAR. Про це пише "Трибуна"

Стадіон, знову заповнений не до кінця (до аншлагу не вистачило близько 10 тисяч), проводив своїх сильно несхвальним гулом. У першому матчі з Болівією господарів теж освистали після 0:0 у першому таймі, але тоді бразильці виправилися і після перерви забили тричі.

"Ми були недостатньо винахідливі, - сказав тренер Титі після матчу з Венесуелою. - Не забили, й почали нервувати. Ми повинні краще використовувати свої моменти. У мене немає претензій [до VAR]".

"Венесуела грала в дуже оборонний футбол, а ми іноді надто поспішали з останнім пасом і втратили впевненість, - додав капітан Тіаго Сілва. - У другому таймі вони практично не виходили із своєї половини поля. Ми не виграли через маленькі подробиці".

Нічия з Венесуелою точно не катастрофа - Бразилія і раніше посідає перше місце в групі А, але тепер випереджає Перу тільки за різницею м'ячів. В останньому турі ці команди зіграють між собою - Бразилії потрібно хоча б не програти, щоб гарантувати собі місце в плей-оф. Щоб гарантувати перше місце, треба перемагати - в разі нічиєї велика перемога Венесуели над Болівією може пересунути Бразилію на друге місце. А з другого місця можна в чвертьфіналі потрапити, наприклад, на Аргентину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА відхилила апеляцію Португалії і Люксембургу в справі Мораеса

Венесуела на цьому Кубку Америки ще жодного разу не забила і не пропустила - дві нічиї 0:0. При цьому 4 голи в ворота венесуельців скасували за допомогою VAR (два з Перу + два з Бразилією).

Зараз ви читаєте новину «Суддя не зарахував жоден із голів Бразилії у ворота Венесуели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути