Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2008 16:05

Стоунер: Шумахер ганяється в MotoGP тільки заради задоволення

Діючий чемпіон світу MotoGP Кейсі Стоунер не схильний перебільшувати значення тестів Міхаеля Шумахера на гоночному мотоциклі Ducati, не зважаючи на те, що німець показував на них непогану швидкість. Австралієць вважає, що Міхаель робить це винятково заради свого задоволення і не збирається виходити на старт одного з етапів MotoGP.

- Щоб почати серйозно працювати з настройками електронних систем і підвіски мотоцикла йому потрібно навчитися їздити ще швидше - і навіть його великий досвід виступів у Формулі 1 тут не допоможе. Я чув, що він прекрасно прогресує, особливо враховуючи, що ніколи серйозно не займався мотогонками, але все ж робить це він перш за все для свого задоволення. Він завершив ганятися у Ф1 і просто захотів спробувати щось інше. Я теж після закінчення кар"єри в мотоспорті хотів би поїздити за кермом гоночного автомобіля, може бути навіть, якщо набуду достатнього досвіду, візьму участь у тестах Формули 1.

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Стоунер: Шумахер ганяється в MotoGP тільки заради задоволення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути