Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 11:10

Сто футбольних фанатів-нацистів з Хорватії затримано за бійку з поліцією

Чеська поліція заарештувала близько ста вболівальників загребського "Динамо", що приїхали до Праги підтримати свою команду у матчі-відповіді першого раунду Кубкі УЄФА з місцевою "Спартою". Фанати побились з поліцейськими, які супроводжували вболівальників по дорозі на стадіон. Про це повідомляє інтернет-видання worldcupweb.com.

Уболівальники закидали поліцейських камінням і пляшками. На чеських інтернет-сайтах розміщені фотографії фанатів "Динамо", що піднімали руки в нацистському вітанні.

Матч "Спарта" - "Динамо" завершився внічию 3:3. Перша зустріч у Хорватії закінчилася з рахунком 0:0, і в груповий етап турніру завдяки голам, забитим на чужому полі, вийшло "Динамо".

Зіткнення вболівальників і поліції також відбулися на матчі Кубку УЄФА в Румунії. Місцева поліція застосувала газ, щоб розігнати близько двох тисяч фанатів бухарестського "Рапіду", розчарованих виходом своєї команди з турніру, повідомляє AP. У матчі-відповіді румун з німецьким "Вольфсбургом" закінчився внічию 1:1. У першій зустрічі "Рапід" поступився у гостях з рахунком 0:1.

"Лента.ру"

Зараз ви читаєте новину «Сто футбольних фанатів-нацистів з Хорватії затримано за бійку з поліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути