Ексклюзиви
неділя, 16 вересня 2018 20:19

Чому "Динамо" не перемогло "Зорю"

Чому "Динамо" не перемогло "Зорю"
Сидорчук врятував "Динамо" від поразки. Фото: obozrevatel

Київське "Динамо" на виїзді не змогло перемогти луганську "Зорю". За інших обставин, цей результат можна було назвати прийнятним, посилаючись на те, що "Зоря" третя сила УПЛ. Але зараз, коли "кияни" за три матчі в прем'єр-лізі набрали два очки, це потрібно назвати катастрофою.

Хацкевич не проводив масштабних ротацій. Єдина помітна зміна, замість Супряги вийшов Русин. Як стало зрозуміло по ходу поєдинку, Бєсєдін на справді потрібніший "Динамо" ніж двоє вищеназваних молодих перспективних. Принаймні для тої "моделі гри", яка зараз є в "Динамо" він підходить найкраще.

Але відсутність Бєсєдіна далеко не основна причина проблем "Динамо". У "біло-синіх" відсутні награні комбінації в позиційній атаці. Якщо раніше, це вдавалось компенсувати індивідуальною майстерністю Вербича/Циганкова, то зараз це вже не працює. Одного лише бажання гравців недостатньо. "Зоря", зіграла в притаманний для себе футбол. Перш за все надійна гра позаду, а вже потім атака.

У "біло-синіх" відсутні награні комбінації в позиційній атаці

План на гру у луганців працював на 100%. За весь матч "кияни" спромоглись лише одного разу пробити в площину воріт Махарадзе. Так собі показник, для претендента на чемпіонство. А от за рахунок чого "Динамо" хотіло обіграти "Зорю" не зрозуміло. Все та ж бліда гра попереду, відсутність бодай якогось креативу в центрі поля. Часті помилки в простих ситуаціях. За такої гри результат закономірний. Хоча ні, закономірнішою була б перемога "луганців".

В підсумку, у "Динамо" має вже мінус 7 від "Шахтаря", хоча має матч у запасі. Команда, яка мала після міжнародної перерви психологічно відновитись та розірвати суперника зіграла так само блідо, як і раніше. Гравці, потрапили в ще більшу психологічну яму. Як Хацкевич буде виправляти ситуацію, питання риторичне. В те, що Олександр Миколайович сам зможе виправити ситуацію віриться все менше. Головне, щоб до зимової перерви він не втратив забагато очок. Щоб новий тренер мав шанс усе виправити.

Зоря – Динамо – 1:1

Голи: Громов, 44 – Сидорчук, 67

Вилучення: Кабаєв, 90+2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" придбає нападника з чемпіонату Румунії

В четвер "Динамо" розпочне свій шлях в Лізі Європи. На НСК "Олімпійський" приїде казахстанська "Астана". Початок матчу о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Динамо" не перемогло "Зорю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути