понеділок, 19 серпня 2019 14:46

Стало відомо, чи побачать українці матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи на загальнодоступних каналах

Директор телеканалів "Футбол 1/2" Олександр Денисов заявив, що немає сенсу показувати Лігу чемпіонів, Лігу Європи та європейські чемпіонати на "ТРК Україна" з рейтингових міркувань.

"Чи буде "ТРК Україна" транслювати матчі європейських ліг і єврокубки? Ні. На каналі "Україна" ця історія закінчена. Тому що якийсь окремий матч може дати каналу "Україна" частку, яку можна порівняти з середньодобовою або середньомісячною. Але в цілому це ламає структуру аудиторії України. Бо канал орієнтований здебільшого на жіночу аудиторію.

Збірна повинна бути обов'язково на ефірному каналі. На жодному каналі в світі збірна не транслюється на платних телеканалах. Всі матчі збірної будуть виходити тільки на каналі "Україна", - розповів Денисов в інтерв'ю detector.media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу публічно розкритикував cвого попередника в "Шахтарі"

Цього сезону телеканали "Футбол 1/2" знову показуватимуть матчі чемпіонатів Іспанії, Німеччини і Франції. Крім того, транслюватимуть чемпіонати України і Італії, Лігу чемпіонів, Лігу Європи, а також матчі відбору на Євро-2020.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, чи побачать українці матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи на загальнодоступних каналах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути