Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2008 16:26

Сталі відомі арбітри на матч "Динамо" - "Дрогеда"

Стала відома бригада арбітрів, які обслуговуватимуть повторний матч 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо", - "Дрогеда", повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Поєдинок відбудеться 6-го серпня на стадіоні Динамо ім. Валерія Лобановського.

Суддею в полі працюватиме Кюнейт Чакір з Туреччини. Арбітр народився 23 листопада 1976 року в Стамбулі. До міжнародних матчів почав притягуватися в 2007 році. Першим "випробуванням" на міжнародній арені став відбірний матч до чемпіонату Європи, в якому Ізраїль обіграв Естонію з рахунком 4:0.

Є у Чакіра і досвід арбітражу матчів за участю української команди. У серпні 2007 року дніпропетровське "Дніпро" приймало на своєму полі польський "Белхатов". Той поєдинок закінчився внічию 1:1, але в повторному матчі дніпропетровці здобули перемогу і пройшли в наступний раунд.

Допомагати головному арбітрові будуть його співвітчизники - Бахаттін Дуран і Алпаслан Дедеш. Резервним суддею працюватиме Каміл Абітоглу, також з Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «Сталі відомі арбітри на матч "Динамо" - "Дрогеда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути