неділя, 05 жовтня 2008 17:40

Срна - головна трансферна ціль "Ліверпуля"

Відразу два гранди європейського футболу - англійський "Ліверпуль" і іспанський "Реал" - бажають посилитися правим крайком "Шахтаря" та збірної Хорватії.

Першим претендентом на Даріо вважається команда з берегів Мерсі. Джермейн Пеннант практично напевно залишить "Анфілд" у зимове міжсезоння, так що Рафа Бенітес вже зараз шукає посилення. Саме Срна - головна трансферна ціль "Ліверпуля". До речі, Червоні вже робили спробу придати Срну влітку, проте отримали відмову.

"Ліверпуль" хотів придбати Даріо в серпні, але Рінат Ахметов не захотів розлучатися зі своїм лідером і капітаном. Зрозуміло, справа тут не в грошах, оскільки у власника "Шахтаря" їх досить. Побачимо, що трапиться взимку", - говорить агент Срни Ігор Штімац.

Скаутизм мадридського "Реала" відвідав недавній поєдинок "Шахтаря" і "Барселони", де дивився в справі Срну - після Робіньо на правому фланзі королівського клубу тяжко з тямущими футболістами.

Проте, спортивний директор "Реала" Предраг Міятовіч спростовує інтерес до хорватського півзахисника:

"Це не зовсім відповідає дійсності. Срна - фантастичний гравець, це я добре знаю. Але у нас вистачає гравців на позицію правого хавбека. Ми не цікавимося ним. Але, це правда, що скаут нашого клубу відвідав матч "Шахтар" - "Барселона", - заявив Міятовіч.

Football.ua за матеріалами хорватської преси

Зараз ви читаєте новину «Срна - головна трансферна ціль "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути