Ексклюзиви
неділя, 27 липня 2008 12:30

"Справа п"яного Шмолика" призвела до відставки керівництва

Голова суддівського комітету БФФ Олег Чикун, який виступив на виконкомі федерації з доповіддю, заявив про складання повноважень у зв"язку з сумно відомою "справою Шмолика", яка отримала резонанс не тільки в Білорусії, але і в багатьох країнах світу.

Так, обізнаність про те, що рефері ФІФА брестчанин Сергій Шмолик в стані алкогольного сп"яніння обслуговував матч чемпіонату країни у вищій лізі, проявив спортивний директор німецького клубу "Байер" Руді Феллер, що приїжджав з своєю командою до Мінська на офіційне святкування з нагоди прощання з футболом Геннадія Туміловича і Олександра Хацкевича.

Прохання Олега Чикуна про відставку з посади голови суддівського комітету виконком БФФ було задоволене. Крім того, від обов"язків був звільнений і його заступник Юрій Дупанов. Виконувати обов"язки голови суддівського комітету буде відомий у минулому арбітр Михайло Архипов. Постійна ж кандидатура буде затверджена протягом місяця.

Як відомо, Сергій Шмолик працював нетверезим на матчі 13-го туру чемпіонату Білорусії у вищій лізі між командами "Вітебськ" і "Нафтан", що пройшов 5 липня.

"Спорт України"
Зараз ви читаєте новину «"Справа п"яного Шмолика" призвела до відставки керівництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути