Ексклюзиви
вівторок, 11 березня 2008 19:11

Співвласник Williams вважає, що кращі гонщики повинні стартувати останніми

Співвласник команди Williams Патрік Хед вважає, що Формулі 1 пішло б на користь введення зворотного порядку старту, оскільки це підвищило б видовищність. З його точки зору, якби найшвидші гонщики стартували з останніх рядів, стежити за розвитком подій на трасі було б набагато цікавіше.

"Я хотів би, щоб порядок машин на старті був зворотним по відношенню до тих позицій, які гонщики займають в чемпіонаті. Таким він був би для всіх, і в ході всього сезону перемога все одно дістанеться найсильнішому. Якщо ми дозволяємо гонщикам проводити всі ці тренування і тести, а потім вибудовуємо їх на старті так, що найшвидші опиняються попереду, а повільні - ззаду, то звідки ж взятися обгонам?" - заявив він.

Хед розуміє, що ця ідея зустріне опір, але вважає, що у Формулі 1 явно пора вводити якісь заходи, які призвели б до збільшення числа обгонів: "Я знаю багато людей, які більше люблять дивитися мотогонки, і, повинен визнати, я їх розумію. Що дійсно засмучує, так це картина, коли людина в швидшій машині висить на хвості у когось і не може обігнати, і вся його гонка йде нанівець".

F1news
Зараз ви читаєте новину «Співвласник Williams вважає, що кращі гонщики повинні стартувати останніми ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути