Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2007 18:46

Шовковський поки думає тільки про матч з Грузією

Сьогодні на тренувальній базі "Динамо" у Конча-Заспі відбулось відкрите тренування національної збірної України з футболу, напередодні товариського поєдинку з Узбекистаном. Одним із перших на запитання журналістів відповів один з ветеранів "синьо-жовтої" дружини, голкіпер Олександр Шовковський, 32 роки, який дебютував в збірній ще в далекому 1994 році.

- Олександре, що саме хочуть винести наставники нашої національної збірної від товариського поєдинку проти Узбекистану?

- Думаю, найголовніше це перевірити в ділі більшу кількість кандидатів, а також спробувати налагодити взаєморозуміння в кожній з ланок перед відповідальними відбірковими поєдинками Євро-2008. Ми давно не грали, тому треба всім зустрітись разом, подивитись один одному в очі, згадати все найкраще, що було в команді і з цим добрим настроєм дивитись з оптимізмом в майбутнє.

- Результат матчу з Узбекистаном не матиме ніякого значення?

- Ми граємо для вболівальників, які приходять підтримувати збірну на стадіон, тому настроюємось тільки на позитивний результат. Сприяє цьому і та чудова атмосфера, яка панує в команді. Зрозуміло, що не всі гравці вийдуть на поле, особливо в офіційних матчах. Але всі вони залюбки приїжджають в табір збірної, щоб попрацювати і поспілкуватись зі старими друзями.

- Напевно, найголовнішими для збірної України стануть матчі з Італією і Францією. Який, на ваш погляд, може стати важливішим?

- Зрозуміло, що в турнірній боротьбі ігри з цими командами матимуть дуже принципове значення. Але не слід забувати і про поєдинки з іншими суперниками по групі. Якщо ми втратимо в них очки, то вже буде не до потрапляння на Євро-2008. Тому зараз думаємо не про Італію і, тим більше, не про Францію, а про двобій з грузинами. Гра в Тбілісі обіцяє бути для нас дуже важкою.


"Газета по-українськи"



Зараз ви читаєте новину «Шовковський поки думає тільки про матч з Грузією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути