четвер, 30 листопада 2017 14:33

Суперник "Шахтаря" насилу дотиснув 11-у команду чемпіонату Англії

Суперник "Шахтаря" насилу дотиснув 11-у команду чемпіонату Англії
"Манчестер Сіті" Гвардіоли ледве вирвав перемогу перед поїздкою до Харкова. Фото: afp.com

"Манчестер Сіті" вдома вирвав перемогу у "Саутгемптона" в матчі 14-го туру АПЛ. Зустріч завершилася з рахунком 2:1 на користь "городян".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвардіола розповів про майбутнє Зінченка в "Манчестер Сіті"

У дебюті другого тайму Кевін де Брюйне зі штрафного спрямував м'яч у ближній кут. Захисник, намагаючись не дати Ніколасу Отаменді пробити, зрізав м'яч у власні ворота.

Відігралися гості на 75-й хвилині. Соф'ян Буфаль обробив м'яч одним дотиком і звільнився від захисника, а потім прострілив трохи назад під удар Оріолю Ромеу. Останній в дотик метрів з восьми пробив точно під поперечину.

"Манчестер Сіті" вирвав перемогу в компенсований час. Рахім Стерлінг з-за меж штрафного майданчика пробив по невеликій дузі у дальню дев'ятку.

"МанСіті" після 14 турів продовжує лідирувати в таблиці АПЛ, маючи 40 очок. У "Саутгемптона", який йде на 11-му місці, 16 пунктів.

"Манчестер Сіті" є суперником "Шахтаря" в груповому раунді Ліги чемпіонів. 6 грудня команди в Харкові зіграють в рамках останнього туру. Початок о 21:45, текстовий онлайн - Gazeta.ua.

"Шахтарю" для виходу з групи треба не програти, в той час, як команда Хосепа Гвардіоли достроково забезпечила собі перше місце.

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Шахтаря" насилу дотиснув 11-у команду чемпіонату Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути