субота, 28 червня 2008 11:55

Сьомін залишився задоволений останнім спарингом "Динамо"

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін залишився задоволений грою, яку показала команда у вчорашньому контрольному матчі проти австрійського "Альтаха". (3:1 на користь киян, за "Динамо" забивали Мілевський, 45, Ярмоленко, 51, Романчук, 59)

- Сьогодні ми провели хороший спаринг з достатньо агресивною командою, представником місцевої бундесліги. Знову було прийняте рішення грати двома складами. На мій погляд, сьогодні хлопці зіграли в конструктивніший футбол, ніж був показаний в матчі з "Крильямі Совєтов" (перемога "Динамо" з рахунком 2:1). Команда показувала комбінаційний футбол, могли забити ще, але і суперник виявився принциповим і чіплявся за кожен шанс".

- Наскільки Ви задоволені діями Горана Сабліча, який відіграв матч повністю?

- Сабліч відіграв матч повністю, оскільки пропустив достатньо багато тренувальних занять, і йому необхідно наздоганяти інших в цьому плані. Горан зіграв достатньо непогано, зокрема, виграв практично всі верхові м"ячі, і багато в чому його заслуга в тому, що у суперника було мало моментів для взяття наших воріт.

- Суперник нав"язав по ходу матчу досить жорстку гру. Готові були до такого в товариському матчі?

- В принципі, так. Під час міжсезонних зборів в командах знаходиться багато новачків, які хочуть проявити себе і продемонструвати свої кращі якості перед тренером. Тому така гра очікувалася нами. Слава богу, все обійшлося без травм і всі хлопці в нормі.

Офіційний сайт ФК "Динамо"
Зараз ви читаєте новину «Сьомін залишився задоволений останнім спарингом "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути