Ексклюзиви
середа, 27 травня 2020 10:38

Сьомін утретє не прийде до "Динамо"

Сьомін утретє не прийде до "Динамо"
У травні Сьоміна звільнили з "Локомотива". Фото РІА

Недавно звільнений тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін навряд чи втретє прийде в київське "Динамо". Про це заявив журналіст Ігор Циганик.

"Чи вірю, що Юрій Сьомін втретє повернеться в "Динамо"? Ні, не вірю. Ну не може Сьомін уже приїхати в "Динамо". Мало хто пам'ятає, але остання його каденція в "Динамо" була достатньо складною, особливо наприкінці. Наскільки мені відомо, тоді була не зовсім адекватна поведінка з боку тренера. Коли "Динамо" програло 1:4 "Шахтарю", Сьомін увечері полетів у Москву, дав два вихідні футболістам.

Було видно, що він уже просто рутинно виконує свою роботу, не дуже переймаючись результатом. Як на мене, його другий прихід у "Динамо" був дуже неорганічним. Тоді потрібно було залишати Лужного після Газзаєва. Так, програли чемпіонат, але в єврокубках були дуже переконливими і грали чудово. Але повернули Сьоміна, а в нього вже не було тієї мотивації, яка була під час першого етапу в Києві, коли йому потрібно було доводити своїм босам ыз Москви, що він іще здатен працювати.

Я віддаю належне Юрію Павловичу, але роки беруть своє. Напевно, в цій ситуації "Динамо" – не той клуб, де він може прогресувати, і сам клуб не зможе прогресувати з ним", - сказав Циганик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський тренер шкодує, що залишив київське "Динамо"

Юрій Сьомін двічі очолював "Динамо". Уперше 2008-го, а вдруге 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін утретє не прийде до "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути