пʼятниця, 15 лютого 2008 18:34

Сьомін розійшовся миром зі своїм попереднім клубом

Сьомін розійшовся миром зі своїм попереднім клубом
Сьогодні, 15 лютого, футболісти київського "Динамо" провели третій матч на тренувальному зборі в Іспанії.
 Суперниками наших футболістів виступили одноклубники з Москви, яких в 2006 році тренував нинішній наставник киян Юрій Сьомін.

"Динамо" (К) - "Динамо" (М) -  0:0

"Динамо" (Київ): Луценко (Годзюр, 46), Мандзюк, Діакате, Хачеріді, Федорів, Ващук, Дедечко, Олійник, Майкл, Бельгазуані (Главіна, 58), Кравець (Фаркаш, 72)

Динамо (Москва): Шунін, Танасевич, Фернандес, Колодін, Гранат, Д.Камбаров, Семшов, Данні, Карпович (Демідко, 46), К.Камбаров, Смолов (Генков, 46)

Попереджені: Фернандес, К.Комбаров

У цьому матчі проти московських динамівців Сьомін вирішив змінити оборонну лінію команди. У центрі вийшли Діакате і Хачеріді, а на флангах з"явилися Мандзюк і Федорів. Опорника знову грав Ващук, а ближче до атаки вийшов Бельгазуані.

Перший тайм пройшов без великого кількість небезпечних моментів. Активніше діяли кияни. Особливо можна виділити Артема Кравця, який мав два моменти, але двічі, після дальнього удару і виходу один на один, москвичів виручав воротар.

На жаль, в таймі другому також обійшлося без забитих м"ячів. Знову декілька моментів мав Кравець, а Дедечко навіть заштовхав м"яч у ворота після подачі кутового, проте суддя зафіксував положення "поза грою". Динамо ж московське за всю гру мало лише декілька не найнебезпечніших епізодів, дозволяючи суперникові зосередитися на грі в атаці.

Таким чином, під керівництвом Юрія Сьоміна "Динамо" не програло жодного поєдинку.

"Футбол.уа" 
Зараз ви читаєте новину «Сьомін розійшовся миром зі своїм попереднім клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути