Ексклюзиви
четвер, 20 березня 2008 15:43

Сьогодні презентували літак, оформлений в стилі боліда Williams (ФОТО)

Cегодня малазійськая авіакомпанія Airasia представила перший в світі літак, розфарбований в кольори команди "Формули-1". Airbus A320 оформлений в стилі боліда Williams. Ніс авіалайнера, названого "Сер Френк Вільямс" на честь засновника і голови легендарної команди, кольоровою гаммою нагадує шолом пілота Ніко Росберга. На презентації літака Ніко Росберг сказав, що вигляд Airbus йому дуже сподобався: "Дизайн мого шолома, в якому я ганяюся все життя, тут використаний як символ довготривалої співпраці команди з авіакомпанією Airasia, і мені це приємно!".

Напарник Ніко, молодий японський гонщик Казуки Накаджіма додав: "На мене справило сильне враження, наскільки точно стиль оформлення Williams Toyota FW30 був перенесений на аеробус "Сер Френк Вільямс". Це додасть особливого натхнення нам обом напередодні малазійського Гран-прі".

Команда Williams підписала партнерську угоду з Airasia в квітні 2007 року.

F1news

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні презентували літак, оформлений в стилі боліда Williams (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути