середа, 22 січня 2020 20:11

"Собача вечеря". Колишнього бойфренда Шарапової висміяли за спортивний костюм

Справжній ажіотаж на Australian Open-2020 викликав своїм спортивним костюмом 28-річний болгарський тенісист Григор Димитров, який в першому колі обіграв аргентинця Хуана Ігнасіо Лондеро - 4:6, 6:2, 6:0, 6:4.

Спортсмен вийшов на корт в костюмі чорного кольору із золотими малюнками, який одним нагадав несмачного леопарда, інші написали, що тільки через цей костюм Димитров заслуговує поразки. А один з користувачів Twitter зазначив, що соромно носити на собі "собачу вечерю". Про це повідомляє "Сегодня".

 

Але вболівальникам тенісиста його стиль, схоже, припав до душі. Одна з дівчат вивісила на трибуні в Мельбурні великий прапор Болгарії з написом: "Григір, одружися на мені!"

Але вже в другому колі Димитров в драматичній боротьбі поступився американському тенісистом Томмі Полу в п'яти сетах - 4:6, 6:7, 6:3, 7:6 і 6:7. Причому болгарин програв, незважаючи на те, що подавав на матч 30:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ястремську звинуватили в неспортивній поведінці під час матчу з Возняцкі

Раніше Григор Димитров зустрічався з російською тенісисткою Марією Шараповою. Роман тривав три роки - з 2012 по 2015. Пара познайомилася після листа, який Григор відправив Марії електронною поштою. Тенісист розповідав, що одного разу подарував дівчині букет з 500 троянд.

Зараз ви читаєте новину «"Собача вечеря". Колишнього бойфренда Шарапової висміяли за спортивний костюм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути