Ексклюзиви
середа, 24 грудня 2008 12:58

Смерть Черепанова використовують для з"ясування стосунків

Полковник Озброєних сил РФ Олег Алборов, в частині якого проходив службу загиблий хокеїст омського "Авангарду" Олексій Черепанов, відправлений у відставку. У наказі міністра оборони говориться, що Алборов звільнений за "недотримання контракту", але сам полковник стверджує, що це - "свого роду помста", пише видання "Комсомольська Правда".

19-річний Черепанов, який помер 13 жовтня 2008 року, проходив службу в Омській залізничній бригаді. У неї був підписаний договір з "Авангардом", згідно якому молоді хокеїсти команди могли не з"являтися в частині. Після смерті хокеїста перевірка міністерства оборони прийшла до висновку, що документ не відповідав законодавству.

За словами Алборова, коли йому принесли цей договір, він знаходився на посаді всього десять днів. "Моє керівництво пояснило, що документ оформлений правильно", - сказав полковник. Алборов додав, що він був звільнений з армії за чотири місяці до відпустки.

Полковник вважає, що його звільнення є помстою за те, що він розповів пресі про те, "що твориться в Озброєних силах". Алборов має намір звернутися до суду і довести свою невинність. Раніше повідомлялося, що у зв"язку із смертю Черепанова у відставку подали троє генералів РФ.

Олексій Черепанов знепритомнів під час виїзного матчу "Авангарду" з "Витязем" з підмосковному Чехові. На місцевому стадіоні не було машини "швидкої допомоги". Коли лікарі приїхали, то у них не виявилося зарядженого дефібриллятора. Причиною смерті Черепанова стала серцева недостатність, викликана гіпертрофією серцевого м"яза.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Смерть Черепанова використовують для з"ясування стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути