Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2017 14:19

"Скільки светрів одягла на матч? Всього один!": як вболівальники рятувалися від холоду на матчі "Динамо" - "Маріуполь"
11

«Динамо» зіграло останній домашній матч прем'єр-ліги в сезоні
Фото: Ірина Козюпа
Квиток на матч Ліги Європи “Динамо” - “Партизан”
Вболівальники “Динамо” приходять на матчі з дітьми
«Динамо» зіграло останній домашній матч прем'єр-ліги в сезоні
«Динамо» зіграло останній домашній матч прем'єр-ліги в сезоні

18-й тур чемпіонату України з футболу пройшов 2-3 грудня. Матч київського "Динамо" та "Маріуполя" відвідали 6147 глядачів. НСК "Олімпійський" розрахований на 70 тисяч місць.

Температура повітря у Києві в неділю становила +1°С і практично увесь матч падав дощ.

Gazeta.ua перед матчем розпитала вболівальників, чи не бояться вони холоду і як зігріватимуться під час матчу. Більшість опитаних відповіли, що на стадіон їх привело бажання підтримати улюблену команду, а погодні умови їх зовсім не лякають.

Артем, 13 років:

Прийшов на матч з мамою. Рік тому ми переїхали з Маріуполя до Києва. За "Маріуполь" вболіваю з народження. Зараз справи у команди Олександра Бабича йдуть не так успішно, як у попереднього наставника, але у нас все попереду. Коли дивишся футбол, то зовсім не холодно. Навпаки, тепло.

Василь, 36 років:

Живу у Вінниці, а в Київ приїжджаю на роботу. За "Динамо" вболіваю з 1986 року. Сьогодні кияни мають виграти 5:0 раз у першому колі нам зарахували технічну поразку 0:3. Холод не страшний. Буду грітися чаєм. Я і в четвер на матч Ліги Європи проти "Партизана" прийду. В мене навіть вже квиток є на стадіон.

Автор: Ірина Козюпа
  Квиток на матч Ліги Європи “Динамо” - “Партизан”
Квиток на матч Ліги Європи “Динамо” - “Партизан”

Тахміна, 16 років:

Скільки светрів одягла на матч? Всього один! За "Динамо" вболіваю з дитинства. Дівчата можуть любити футбол не менше за хлопців.

Микола, 24 роки:

Більше 10 років вболіваю за "Динамо". У фан-секторі ми активно підтримуємо команду, тому нам не холодно. Важко сказати, чому вболівальники не ходять на стадіон. Можливо, коли команда почне грати краще, то ситуація зміниться.

Владислав, 31 рік:

Прийшов на матч з другом. Взяли з собою дітей Дмитра, 5 років, і 6-річного Єгора. Вони вже вболівають за "Динамо". Мами нас спокійно відпустили. Не так вже й холодно сьогодні.

Автор: Ірина Козюпа
  Вболівальники “Динамо” приходять на матчі з дітьми
Вболівальники “Динамо” приходять на матчі з дітьми

"Динамо" перемогло з рахунком 5:1. За господарів забили Гармаш, Циганков, двічі Мораес і Гонсалес. Єдиний м'яч гостей на рахунку Болбата.

Після матчу у мікст-зону до журналістів вийшов угорський захисник "Динамо" Тамаш Кадар. Футболіст тримав в руках велику паперову пачку з-під піци.

Автор: Ірина Козюпа
  Захисник «Динамо» Тамаш Кадар
Захисник «Динамо» Тамаш Кадар

"Ні-ні, там салат, але я вам його не покажу, - сміється Кадар. - Ми здобули сьогодні хороший результат. Забити супернику п'ять м'ячів - це завжди чудово. На НСК "Олімпійський" дуже добре поле, тому навіть у погану погоду ми змогли показати гарний футбол. Нам пощастило грати сьогодні вдома. До того ж фанати дуже активно підтримують команду.

Нам прикро, що "Маріуполю" вдалося забити гол, адже вони мали тільки один момент. І вони його реалізували. Ми повинні працювати старанніше, щоб не пропускати такі голи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загнали собаку в будку: Суркіс жорстко висловився про "Маріуполь"

Наступний матч кияни проведуть у цей четвер, 7 грудня, у Лізі Європи проти сербського "Партизана". А заключний поєдинок перед зимовою перервою "Динамо" проведе на виїзді 10 грудня проти "Олександрії".

Зараз ви читаєте новину «"Скільки светрів одягла на матч? Всього один!": як вболівальники рятувалися від холоду на матчі "Динамо" - "Маріуполь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути