четвер, 13 вересня 2007 14:08

Сколарі запевняє, що не бив сербського гравця

Головний тренер португальської збірної Луїс Феліпе Сколарі прокоментував події, які мали місце після закінчення відбірного матчу ЧЄ-2008, повідомляє football.ua.

Нагадаємо, що вчора збірна Португалії на своєму полі не зуміла переграти сербську команду (1:1). Проте після закінчення зустрічі трапилася колотнеча на полі за участю гравців, тренерів і обслуговуючого персоналу. Головного тренера збірної Португалії після цієї колотнечі звинуватили в тому, що він кулаком ударив гравця сербської команди Івіцу Драгутіновіча.

"Це нормально коли після закінчення матчу між гравцями виникають тертя. Але я нікого не бив. Я лише хотів захистити гравця своєї команди Рікардо Куарежму", - заявив бразильський тренер.

"Я не вірю своїм вухам. Всі говорять, що я ударив Драгутіновіча! Але я цього не робив, а лише захищав гравця своєї команди".

"Не думаю, що в УЄФА є причини дискваліфікувати мене на деякий час. Вони можуть аналізувати все, що хочуть. Якщо до мене звернуться за поясненнями, я скажу все те ж саме. Я лише захищав одного з моїх гравців", - підсумував Луїс Феліпе Сколарі.

Зараз ви читаєте новину «Сколарі запевняє, що не бив сербського гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути