Ексклюзиви
понеділок, 02 червня 2008 14:50

Сидоренко вимагає негайного матчу-реваншу проти Морено

Після поразки від Ансельмо Морено з Панами в бою за титул чемпіона світу за версією WBA в якнайлегшій вазі українець Володимир Сидоренко повідомив, що його команда подала протест в WBA і чекає негайного матчу-реванша.

- Бій дійсно склався для мене непросто, - сказав Владимир. - Але я не вважаю, що програв. Претендент повинен зробити більше в рингу для перемоги, ніж це зробив Морено.

Сидоренко повідомив, що відразу після бою його команда подала протест в WBA на упереджене, на їх думку, суддівство. А головне, що в спілкуванні з ними президент WBA Джілберто Мендоса підтвердив: бій виграв Сидоренко.

Результати апеляції повинні стати відомі орієнтовно через тиждень. Сидоренко вимагає негайного реваншу. Інакше можливості повернути титул доведеться чекати значно довше. У контракті на бій прописано, що Морено, у разі перемоги, має право провести один добровільний захист і лише після цього дати реванш Сидоренкові.

Цей тиждень Владимир планує провести у себе удома в Гамбурзі, де знаходиться його клуб Universum, а в неділю приїхати на Україну.

"Спорт сегодня"


Зараз ви читаєте новину «Сидоренко вимагає негайного матчу-реваншу проти Морено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути