неділя, 01 червня 2008 19:55

Сидоренко подасть апеляцію на результат бою з Морено

В України стало на одного чемпіона світу з боксу менше. В суботу в німецькому Дюсельдорфі Володимир Сидоренко проводив вже сьомий захист свого титулу чемпіона WBA в найлегшій вазі (до 53,5 кг), який він завоював ще в лютому 2005 року. Суперником 31-річного українця був 22-річний Анселмо Морено з Панами. Поєдинок продовжувався всі дванадцять раундів, після чого судді одноголосно віддали перемогу претенденту на титул - 116:113 і двічі по 116:112.

"Бій дійсно склався для мене непросто, - сказав Володимир. - Але я не вважаю, що програв. Претендент повинен зробити більше на рингу для перемоги, ніж це зробив Морено!". Сидоренко повідомив, що відразу після бою його команда подала протест в WBA на упереджене, на їх думку, суддівство. А головне, що в спілкуванні з ними президент WBA Жільберто Мендоса підтвердив: бій виграв Сидоренко.

Результати апеляції повинні стати відомі орієнтовно через тиждень. Сидоренко вимагає негайного реваншу. Інакше можливості повернути титул доведеться чекати значно довше. У контракті на бій прописано, що Морено, у разі перемоги, має право провести один вільний захист і лише після цього дати реванш Сидоренку.

Цей тиждень Володимир планує провести у себе вдома в Гамбурзі, де знаходиться його клуб Universum, а в неділю приїхати в Україну.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Сидоренко подасть апеляцію на результат бою з Морено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути