Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2008 14:44

НХЛ. Сідні Кросбі побив рекор Яроміра Ягра

Форвард "Піттсбург Пінгвінс" Сідні Кросбі побив рекорд Яроміра Ягра в голосуванні уболівальників по вибору стартових складів учасників Матчу всіх зірок НХЛ. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на офіційний сайт НХЛ. У 2000 році за Ягра, який тоді також виступав за "Піттсбург", було віддано більше одного мільйона і 20 тисяч голосів.

Кросбі, який лідирує в голосуванні, набрав більше одного мільйона і 50 тисяч голосів уболівальників. Найближчим часом рекорд Ягра також може побити партнер Кросбі по "Піттсбургу" росіянин Євген Малкін. За Малкіна поки віддано близько 944 тисяч голосів.

Якби голосування завершилося 22 грудня, в стартовий склад команди Східної конференції, окрім Кросбі і Малкіна, потрапили б два росіяни - форвард "Монреаля" Олексій Ковальов і захисник цього клубу Андрій Марков. Компанію їм склали б захисник Майк Комісарек і голкіпер Кері Прайс, які також представляють "Монреаль".

До стартового складу команди Західної конференції увійшли б голкіпер "Анахайма" Жан-Себастьян Жігер, його партнери по клубу захисник Скотт Нідермайєр і форвард Райан Гецлаф, захисник "Детройта" Ніклас Лідстрем, а також нападаючі "Чікаго" Патрік Кейн і Джонатан Тоус.

Голосування за вибір учасників Матчу всіх зірок НХЛ триватиме до 2 січня 2009 року. Сама гра відбудеться 25 січня в Монреалі.

Зараз ви читаєте новину «НХЛ. Сідні Кросбі побив рекор Яроміра Ягра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути