Ексклюзиви
субота, 12 липня 2008 13:34

Шевченко погодився на пониження зарплатні заради "Мілану"

Чутки навколо вірогідного переїзду Андрія Шевченка до "Мілана" не перестають з"являтися. Італійська преса повідомляє, що Андрій Шевченко нібито погодився на зниження зарплати заради повернення в клуб Сільвіо Берлусконі.

Повідомляється, що генеральний менеджер "Мілану" Адріано Галліані мав розмову з українцем, після чого було ухвалено рішення про продовження переговорів з "Челсі". Днями Галліані вилетить на Сардінію, де зустрітися з лондонським колегою Пітером Кеньйоном.

Незважаючи на те, що раніше говорили про відмову Андрія піти зі складу Аристократів, зараз ситуація змінилася. "Россо-нері" готові заплатити за Шевченком якусь суму і запропонувати йому серйозну за мірками клубу зарплату в 3.9 мільйонів фунтів на рік. Зараз в Лондоні нападаючий отримує 6.4 мільйона. Сам Андрій не проти такого варіанту.

Покупка Шевченка і вірогідний прихід Адебайора з лондонського Арсеналу (серйозно говорять про суму в 20 мільйонів фунтів) може серйозно підсилити передню лінію россо-нері перед майбутнім сезоном.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко погодився на пониження зарплатні заради "Мілану"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути