Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2007 16:35

Шевченко на сто відсотків не буде в "Мілані"

Власник "Мілана" Сильвіо Берлусконі визнав, що повернення в його команду Андрія Шевченка, про який багато мовилося в нинішнє міжсезоння, неможливо. Головною причиною припинення переговорів з "Челси" Берлусконі вважає придбання "Міланом" бразильського атакуючого півзахисника Алешандре Пато, повідомляє www.lenta.ru.

Власник італійського клубу пояснив, що після трансферу Пато в команді не залишилося місць для футболістів, що не мають громадянства однієї з країн Євросоюзу. У європейських чемпіонатах кількість таких гравців в одному клубі обмежена.

Берлусконі відзначив, що розуміє позицію керівництва "Челсі", яке не хоче продавати Шевченка за половину або навіть третину суми, заплаченої за українського форварда "Мілану" в травні 2006 року. Тоді перехід Шевченка обійшовся "Челси" в 30 мільйонів фунтів стерлінгів.

Пато, який перейшов до "Мілана" з бразильського "Інтернасьонала" за 14,5 мільйона євро, зможе виступати в чемпіонаті Італії тільки з січня наступного року, оскільки до початку турніру йому ще не виповниться 18 років. Чемпіонат Італії стартує в найближчий уїк-енд, а Пато відсвяткує своє 18-річчя 2 вересня.
Зараз ви читаєте новину «Шевченко на сто відсотків не буде в "Мілані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути