Ексклюзиви
четвер, 05 серпня 2010 16:50

Сергій Сємак перейшов із "Рубіна" в "Зеніт"

Сергій Сємак перейшов із "Рубіна" в "Зеніт"

Півзахисник збірної Росії Сергій Сємак, який останні два з половиною роки виступав за казанський "Рубін", перейшов у пітерський "Зеніт", повідомляє офіційний сайт "Зеніту".

На яких умовах відбувся трансфер, не уточнюється. У п"ятницю, 6 серпня, Сємак прилетить до Санкт-Петербурга, щоб підписати особистий контракт із "Зенітом".

На який термін футболіст підпише контракт з пітерським клубом, також невідомо. Інформація про можливий перехід Сємака в "Зеніт" з"явилася кілька днів тому.

5 серпня інтернет-видання Bobsoccer.ru опублікувало інтерв'ю з гравцем, в якому він підтвердив факт пропозиції з боку "Зеніту" і сказав, що головним у цьому питанні буде позиція тренера "Рубіна" Курбана Бердиєва.

34-річний Сємак більшу частину кар"єри провів у ЦСКА, за який виступав з 1994 по 2005 роки. У складі армійців він виграв Кубок Росії 2002 і чемпіонат країни 2003 року.

Надалі він грав за французький ПСЖ і ФК "Москва", а перед початком сезону-2008 перейшов у "Рубін". У казанської команді Семак став капітаном і допоміг "Рубіну" виграти чемпіонат Росії 2008 та 2009 років.

За збірну Росії півзахисник виступає з 1997 року. У 2008 році він був капітаном команди на чемпіонаті Європи в Австрії і Швейцарії, де росіяни завоювали бронзові медалі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Сергій Сємак перейшов із "Рубіна" в "Зеніт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути