середа, 09 липня 2008 12:23

Сенченко та Єфимович здобули важливі перемоги

Вчора в Донецьку відбувся вечір боксу, організований промоутерською компанією Union Box Promotion, головними поєдинками якого стали бої за участі двох українців - В"ячеслава Сенченка та Олега Єфимовича.

Сенченко вийшов на ринг проти досвідченого француза Фредеріка Клозе, який програв свій останній бій іншому українцю Юрію Нужненку (тоді броварчанин на чужій території завоював тимчасовий титул WBA). Перші раунди записав собі в актив Сенченко, який був активнішим та точнішим, а от в останніх він значно "підсів", пропускаючи акцентовані удари француза. В останньому раунді Сенченко, здавалося, був на межі нокауту, але все ж таки встояв під ударами Клозе. Всі судді нарахували в цьому поєдинку 115:113 на користь українця, який разом з важкою перемогою отримав статус офіційного претендента на чемпіонський пояс WBA в другій напівсередній вазі.

В останньому поєдинку Олег Єфимович та іспанець Серхіо Бланко розіграли титул чемпіона Європи. В цьому бою боротьби не вийшло - українець був на голову сильнішим. Після перших "пристрілочних" раундів, Олег почав стабільно влучати в голову суперника сильними ударами, а в останніх раундах, українець, здавалося, "пожалів" Бланко, не нокаутувавши того. В результаті розгромна перемога за очками - 119:108, 118:110, 119:109.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Сенченко та Єфимович здобули важливі перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути