Ексклюзиви
пʼятниця, 28 березня 2008 20:05

Семененка таки змусили вибачитися перед Брандау

Конфлікт між гравцем "Шахтера" Брандау і керівником прес-служби "Динамо" Олексієм Семененком, який активно обговорювався сьогодні в ЗМІ, можна вважати вичерпаним.

Свідченням цього є лист Семененка, опублікований на офіційному сайті донецького клубу.

"Звертаюся до вас не як прес-аташе ФК "Динамо" (Київ), а як футбольний журналіст, що багато років віддав улюбленій справі. Саме в цій ролі я брав участь в засіданні Футбольного прес-клубу. Я щиро вважав і вважаю, що професійна оцінка футболіста Брандау вимагає погляду з двох сторін. По-перше, це дійсно корисний і забивний нападаючий, який гостро відчуває гольову позицію. А по-друге, його поведінка як спортсмена далеко не завжди відповідає принципам "Fair Play". Що ні для кого не є секретом.

Саме це і нічого більше слід читати в моєму виступі на тому засіданні. Можливо, я дещо погарячкував, вживши словосполучення "футбольний бандит". Ось за ці слова я і приношу вибачення панові Брандау.

Засвідчую свою повагу футбольному клубу "Шахтар", його славній історії, його нинішнім успіхам. Щиро бажаю багатьох перемог на футбольних полях, зрозуміло, за виключенням, - над моїм рідним "Динамо".

З повагою
заслужений журналіст України
Олексій Семененко"

Офіційний сайт ФК "Шахтар"
Зараз ви читаєте новину «Семененка таки змусили вибачитися перед Брандау». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути